Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ας χειροκροτήσουμε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την υποκρισία.

Την Δευτέρα 28/2 και την Τρίτη 1/3 ζήσαμε όλοι το θέατρο ή καλύτερα το αμφιθέατρο του παραλόγου και γίναμε μάρτυρες του απαράμιλλου θράσους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η παράταξη της ΔΑΠ ακολούθησε την στρατηγική της παραπλάνησης και της συκοφάντησης, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα της 25ης Φεβρουαρίου και ξαφνικά απέκτησε ρόλο συνδικαλιστή.
Πως μπορεί η ΔΑΠ να κατηγορεί την ΠΑΣΠ για τραμπουκισμούς – χρήση μπράβων – και επαφές με υπόκοσμο ;;;
Ας δούμε λοιπόν ποια πραγματικά είναι η ΔΑΠ-Πα.Πει. και "ποιοι¨ είναι οι επικεφαλής και οι φοιτητοπατέρες της που την καθοδηγούν και την κατευθύνουν .

Αυτές της μέρες όλοι γνωρίσαμε της καταπληκτικές γνώσεις και τις δημοκρατικές αξίες του Φώτη Βρέκου. Ποιος είναι άραγε ο Φώτης Βρέκος όμως αναρωτιόμαστε ;
Ο Φώτης Βρέκος είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Τελείωσε τις προπτυχιακές σπουδές του πρίν από 2 χρόνια και έπειτα εισήχθη στο μεταπτυχιακό του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά  . Αξίζει να σημειωθεί πως διώχτηκε κακήν κακός από το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό κατά τον πρώτο μήνα φοίτησης του . Είναι Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΔΑΠ-NΔΦΚ ΑΕΙ παρ’ όλα αυτά η καθημερινή του συμπεριφορά και δραστηριότητα δεν δικαιολογεί την ιδιότητα αυτή, μιας και η καθημερινή του ασχολία είναι να περιφέρεται στους διαδρόμους του πανεπιστημίου Πειραιά δημιουργώντας φασαρίες τραμπουκίζοντας φοιτητές άλλων παρατάξεων και γενικώς υποστηρίζοντας το καθεστώς αυθαιρεσίας της Παράταξης του.
Σας παραθέτουμε ένα σύνδεσμο στο διαδίκτυο που μπορείτε να πάρετε μία γεύση των πεπραγμένων του εν’ λόγο ‘’κυρίου’’ κατά της διάρκεια της θητείας του σε αυτό το αξίωμα.

Στην ανακοίνωση του ο πρώην αυτός φοιτητής νυν αργόσχολος πτυχιούχος ανέφερε συχνά για πληρωμένους δολοφόνους. Καθώς τον ακούγαμε η μνήμη μας πήγε στα γεγονότα της 28ης Μάιου 2008 και στις πρυτανικές εκλογές. Σας παραθέτουμε φωτογραφία από κείνη την μέρα :



Στην φωτογραφία φαίνονται αρκετά στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του πανεπιστημίου Πειραιώς. Μιας και ο μη-φοιτητής Φώτης Βρεκός μίλησε για πληρωμένους δολοφόνους σας παραθέτουμε ακόμα μια φωτογραφία:



Ξεχωρίζουμε καθαρά ( κόκκινα πλαίσια ) τους “ πληρωμένους δολοφόνους “ που στέκονται μόλις λίγα μέτρα μακριά απο τον απόφοιτο πλέον Φωτη Βρεκο.Συνέχεια παραθέτουμε και άλλη φωτογραφία :



Μπορείτε "κύριε"  Βρέκο να μας εξηγήσετε πως γίνεται να μην έχετε καμία σχέση με πληρωμένους δολοφόνους και παρόλα αυτά να φωτογραφίζεστε δίπλα σε αυτούς ;
Μπορείτε να μας απαντήσετε αν είστε περήφανος για το έργο σας ως συνδικαλιστής και υπεύθυνος τύπου της ΔΑΠ-NΔΦΚ;
Ο Πρόεδρος της "Νέας" ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμικός νιώθει περήφανος για το έργο και τις δράσεις του "κύριου" Βρέκου ;
Κύριε πρόεδρε της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πριν μια βδομάδα στο Πανεπιστήμιο του Πειραια ( όπου βγήκαν οι παραπάνω φωτογραφίες ) μας μιλήσατε για κατάργηση του ασύλου στα ιδρύματα. Μήπως εννούσατε να γεμίσουμε τα πανεπιστήμια με ανθρώπους της νύχτας οι οποιοι θα περιφρουρούν τα ακαδημαϊκά δρώμενα με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουνε ; 
Αυτή είναι μία πρώτη αναφορά για το ποιόν της συγκεκριμένης παράταξης και των ανθρώπων που την διοικούν.
Αρχίσαμε με τον Φώτη Βρέκο μιας και είναι ο μικρότερος (μόλις 25 χρονών) από τους φοιτητοπατέρες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Πειραιά καθώς στο άμεσο μέλλον θα βγουν στο φώς της δημοσιότητας και τα λαμπρά και πλούσια "βιογραφικά" των άλλων τεσσάρων επαγγελματιών συνδικαλιστών που δρουν μέσα στο Πανεπιστημίου Πειραιά.

 Να ποιος είναι πραγματικά ο Φώτης Βρεκος-Χειροκροτήστε τον για αυτήν την ερμηνεία.