Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Πράσινα» εκπαιδευτικά προγράμματα από το Aegean Omiros College


Το Aegean Omiros College, το Κολέγιο του Ομίλου Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και υιοθετεί την υψηλής ποιότητας περιβαλλοντική εκπαίδευση με καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα, σε συνεργασία με κορυφαία βρετανικά πανεπιστήμια.
Το Aegean Omiros College εξασφάλισε και προσφέρει στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Anglia Ruskin University το ΜΑ in International Sustainable Tourism Management. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εστιάζει στην εκπαίδευση των αποφοίτων του στον τομέα του στρατηγικού και βιώσιμου σχεδιασμού και συνθέτει ένα μίγμα γνώσεων διοίκησης, όπως και τεχνικών γνώσεων για την παροχή τουριστικών υπηρεσιών.
Παράλληλα, το Aegean Omiros College έχει αναπτύξει συνεργασία και με το University of Wales και προσφέρει το MBA Ecological Systems Management (που έχει πιστοποιηθεί και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας) – ένα πρωτοποριακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που εξειδικεύεται στη διοίκηση οικολογικών συστημάτων, παρέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία στις τεχνικές διοίκησης για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων, που αφορούν το περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 38 00 811, 210 38 06 166και στο e-mail: info@aegeancollege.gr.
*Το MBA Ecological Systems Management έχει πιστοποιηθεί και απονέμεται απο το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Για περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τις υπηρεσίες πιστοποίησης επισκεφθείτε το www.wales.ac.uk/validation ή αποστείλατε email στο validation@wales.ac.uk.