Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης



Σήμερα 28/2 για ακόμα μια φορά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά γίναμε μάρτυρες του απαράμιλλου θράσους των συνδικαλιστών της Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ. Τα μέλη της συγκεκριμένης παράταξης με άκρως προκλητικό τρόπο εισέρχονταν στα αμφιθέατρα και κοινοποιούσαν στους φοιτητές διαστρεβλωμένα γεγονότα όσον αφόρα κάποια συμβάντα τα οποία εξελιχτήκαν την Παρασκευή 25/2. Αυτό ήταν αναμενόμενο μιας και η εν λόγω παράταξη έχει μας έχει δείξει εδώ και καιρό το ήθος από το όποιο διακατέχεται και ότι το ψέμα έχει γίνει συνήθεια της καθημερινότητας της. Το πρωτοφανές ήταν ότι κατά τη διάρκεια των απαντήσεων των συνδικαλιστών της ΠΑΣΠ οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ ΝΔΦΚ χλεύαζαν, συκοφαντούσαν, αερολογούσαν και επιδίωκαν να μετατρέψουν το αμφιθέατρο σε χάβρα Ιουδαίων έτσι ώστε να μην ακουστεί η αντίθετη άποψη. Πρωτεργάτες αυτής της ενέργειας ήταν ο Φωτης Βρεκος, εκπρόσωπος τύπου της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και ο Βαγγελης Τσιρωνης διαμερισματικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά. Οι συγκεκριμένοι έχουν πάψει εδώ και καιρό να είναι φοιτητές αλλά συνεχίζουν να περιφέρονται στο Πανεπιστήμιο με μοναδική α-ργο-σχολια να δίνουν κατευθυντήριες γραμμές στα νεοτέρα μέλη της ΔΑΠ έτσι ώστε να ακολούθουν τακτικές τραμπουκισμού και να επιβάλλουν καθεστώς αυθαιρεσίας στον χώρο αυτό.

Όσον αφόρα τους ισχυρισμούς σύμφωνα με τους οποίους φέρομαι ως εντολέας ανθρώπων της νύχτας οι όποιοι ξυλοκοπούν φοιτητές, τους διαψεύδω κατηγορηματικά και δηλώνω ότι ουδεμία σχέση έχω ή η παράταξη στην οποία ανήκω με τέτοιου είδους περιστατικά.

Είναι ευρέως γνωστή η διαυγής φοιτητική και συνδικαλιστική μου πορεία στην οποία δε μπορεί κάνεις να μου προσάψει τίποτα και καλώ οποίον εκφράζει αντίθετη άποψη να παρουσιάσει τεκμηριωμένα στοιχεία στην επιφάνεια και όχι να κάνει χρήση λασπολογίας.

Αποτελεί τραγική ειρωνεία οι θύτες να γίνονται ξαφνικά θύματα και δε θα έπρεπε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Πανεπιστήμιου Πειραιά και η ηγεσία της, η οποία αποτελείται από δυο τριαντάχρονους σχεδόν επαγγελματίες συνδικαλιστές (τα ονόματα τους είναι γνωστά σε όλους) να μιλούν για ανθρώπους της νύχτας και πληρωμένους δολοφόνους μιας και αυτοί είναι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές τα τελευταία χρόνια στα Πανεπιστήμια!!!

Μάριος Καρυώτης(πρώην γραμματέας ΠΑΣΠ ΠΑ.ΠΕΙ)