Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Διοίκηση»


Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Διοίκηση»
Ανακοινώνετα αιπό τα Τμήματα Πληροφορικής και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ότι κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 θα λειτουργήσει για ένατο έτος το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο: ‘‘Πληροφορική και Διοίκηση’’, το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ).

Στο ΔΠΜΣ γίνονται δεκτοί:
  • Πτυχιούχοι Τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) και ΤΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών ΑΕΙ της αλλοδαπής,  οπότε υποβάλλεται και η αντίστοιχη βεβαίωση αντιστοιχίας και ισοτιμίας του πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ.
  • Πτυχιούχοι Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) και ΤΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών ΑΕΙ της αλλοδαπής,  οπότε υποβάλλεται και η αντίστοιχη βεβαίωση ισοτιμίας του πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ.
  • Πτυχιούχοι Σχολών Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και Στρατιωτικών Σχολών σε ποσοστό 5% καθ’ υπέρβαση επί του συνολικού αριθμού των εισακτέων.
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μόνο στηΓραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής, Κτίριο Βιολογίας, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ, 541 24 Θεσσαλονίκη.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως  20-5-2011. Δύναται να υποβάλουν αίτηση και όσοι προβλέπεται να πάρουν πτυχίο ως την ημερομηνία εγγραφής στο ΔΠΜΣ.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής: Τηλ., 2310998709, 2310-998410/20/36, fax 2310-998310, email:  dpms_info@csd.auth.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ http://dpms.csd.auth.gr.