Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Trade ‘n Save» από αύριο στα καταστήματα Public!


Τα καταστήματα Public μας ενημέρωσαν σήμερα για μία νέα υπηρεσία τους και σύντομα αναμένουμε περισσότερες. Αυτή η υπηρεσία με ονομασία «Trade ‘n Save» έχει σαν σκοπό την απόσυρση των παλαιών κινητών τηλεφώνων (αγορασμένα από 01/01/2009 και μετά) έναντι κάποιων χρημάτων και την αγορά ενός άλλου προϊόντος με τα χρήματα αυτά. Δεν έχει σημασία από που αγοράσατε το κινητό σας (εσωτερικό ή εξωτερικό).
Όσοι επιλέξουν να αποσύρουν το κινητό τηλέφωνο τους στα Public, τότε έχουν την επιλογή με τα χρήματα που θα κερδίσουν να επιλέξουν κάποιο προϊόν ανάμεσα στα 500.000 προϊόντα των καταστημάτων Public. Ανταλλαγή κινητού τηλεφώνου με προϊόντα τεχνολογίας, cd, dvd, games ή βιβλία.
Η διαδικασία είναι εύκολη. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε από αύριο ένα κατάστημα Public και να δείξετε το κινητό τηλέφωνο σας για να γίνει εκτίμηση της τιμής του (ανάλογα βέβαια και με την κατάσταση του κινητού τηλεφώνου). Ύστερα, αν αποφασίσετε να αποσύρετε το κινητό τηλέφωνο σας για τα χρήματα που κοστολογήθηκε, μπορείτε να αγοράσετε με τα χρήματα αυτά οποιοδήποτε άλλο προϊόν μέσα στα Public, ίσης ή περισσότερης αξίας (θα χρειαστεί να συμπληρώσετε εσείς το υπόλοιπο).