Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Διαγωνισμός | Κερδίστε 5 βιβλία “Πάμε Πανεπιστήμιο 2011″



Το «Πάμε Πανεπιστήμιο 2011» αποτελεί την καινούρια έκδοση του πολύ επιτυχημένου βιβλίου «Πάμε Πανεπιστήμιο 2010» που ήδη (για το 2010) έχει πουλήσει 16.000 αντίτυπα σε σχολεία, φροντιστήρια και βιβλιοπωλεία. Στόχος του βιβλίου είναι η αναλυτική και έγκυρη πληροφόρηση των μαθητών και κάθε ενδιαφερομένου για όλα τα τμήματα που περιέχονται στο μηχανογραφικό δελτίο.
Στο Βιβλίο παρουσιάζονται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με:
Το πρόγραμμα σπουδών των τμημάτων, Ενδεικτικά μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε τμήμα, Τα μεταπτυχιακά που προσφέρουν τα τμήματα, Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, Αντιστοιχίες τμημάτων για μετεγγραφές, Στοιχεία για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, Πίνακες Στατιστικών Στοιχείων με: Βάσεις, Αριθμό Εισακτέων, Δηλώσεις τμημάτων ως πρώτη επιλογή κ.α., Έρευνες σχετικές με τα επαγγέλματα, Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές των τάξεων του Λυκείου, σε φοιτητές, σε γονείς, σε καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε όλους όσοι αναζητούν πληροφορίες για τη τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Επειδή τα… μηχανογραφικά πλησιάζουν ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (17/6) μέχρι τη Τρίτη (21/6) το neolaia.gr δίνει πέντε βιβλία ΔΩΡΟ, σε πέντε τυχερούς επισκέπτες. Αφήστε εδώ το σχόλιό σας, κλασσικά, και μπείτε στην κλήρωση!
Όροι Διαγωνισμού
Οι νικητές θα περάσουν από τα γραφεία της Orientum (Καμπούρογλου 1 και Πηνελόπης Δέλτα, Τ.Κ. 115 25, Ν.Ψυχικό) να παραλάβουν το δώρο τους. Διπλά σχόλια δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι εκτός  Αθηνών νικητές θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής.