Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Εκδρομή ΠΑΣΠ-ΠΑΠΕΙ στην Κων/πολη 17-22 Μαρτίου.




Η ΠΑΣΠ-ΠΑΠΕΙ για άλλη μια συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει εκδρομή στο εξωτερικό...Αυτή τη φορά προορισμός θα είναι η όμορφη Κων/πολη 17-23 Μαρτίου 2011.

Επίσης η εκδρομή θα είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς θα διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις,σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Κων/πολης και με καθηγήτες του πανεπιστημίου μας.

ΤΙΜΗ:250€/ΑΤΟΜΟ και συμπεριλαμβάνονται:
 



  • 4 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*
  • Μεταφορές και μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορεία
  • Εκδρομές και ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου
  • Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Διοργάνωση της νυχτερινής διασκέδασης
  • Έντυπο διευκρινιστικό υλικό και πρόγραμμα της εκδρομής
  • Ασφάλεια ταξιδιού


Για πληροφορίες στα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ καθώς και στο facebook.


Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνο:            6979239874      (ΦΙΛΙΠΠΟΣ) και με τα τηλεφωνα ανα τμήμα:



-ΟΔΕ:             6987808775        ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ:              6972093461        ΠΑΝΟΣ ΜΟΣΧΟΣ
-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ:              6948660740        ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
-Δ.Ε.Σ:              6946784385        ΣΤΑΥΡΟΣ
-ΨΗΦΙΑΚΑ:              6946131779        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ:              6945314771        ΓΙΩΡΓΟΣ
-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ:              6944685644        ΑΛΕΞΗΣ




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:


1η ΗΜΕΡΑ(Πέμπτη): Ξεκινάμε το απόγευμα, στις 16.30 από τον Πειραιά.Μιά στάση στην Λαμία ,μια έξω από την Κατερίνη, ια τελευταία στην Ξάνθη και γραμμή για τα σύνορα!Μετά από μια επίσκεψη στα αφορολόγητα του τελωνείου των Κήπων περνάμε την Κεσάνη,τα Μάλγαρα και τη Ραιδεστό, και φτάνουμε στη Πόλη

2η ΗΜΕΡΑ(Παρασκευή): Στο κέντρο τησ παλιάς Πόλης, δίπλα στη σκεπαστή αγορά και κοντά στην Αγιά Σοφιά, βρίσκονται τα ξενοδοχεία μας (check in θα πρέπει να κάνουμε στις 14.00), θα περάσουμε μια βόλτα από το Πατριαρχείο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παραλία του Κεράτιου κόλπου, απ'όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να κάνουμε μια μικρή περιήγηση στο Βόσπορο...Αμέσως μετά, ξενοδοχεία! Αφού τακτοποιηθούμε και ξεκουραστούμε λίγο είμαστε έτοιμοι για επιδρομή στην αγορά! Πηγαίνουμε στη φημισμενη αγορά του Καπαλί Τσαρσί, όπου μπορείτε να διαλέξτε είδη λαικής τέχνης,αλάβαστρα,χρυσαφικά και κυρίως δερμάτινα σε περισσότερα από τα 4000 μαγαζιά της αγοράς. Κάντε μόνο καλό παζάρι γιατί με το παζάρι οι τιμές πεφτουν...Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο ο καθένας μόνος του και μαζευόμαστε όλοι μαζί για φαγητό και παραδοσιακή τούρκικη μουσική.Η βραδυνή μας έξοδος θα είναι oriental!!!Χανουμάκια με καλό φαγητό,μπόλικο ποτό χορευτικά και show.Δεν σταματάμε το κέφι ούτε όταντελειώει το πρόγραμμα...Συνεχίζουμε και χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσεως....

3η ΗΜΕΡΑ(Σάββατο): Μετά το πρωινό αρχίζει η ξενάγηση μας στην Πόλη.Αναχώρηση στις 09.30 κι όποιος αργήσει θα έρθει με τα πόδια...Πηγαίνουμε στην Αγιά Σοφιά, το Μπλε Τζαμί, και τον Ιππόδρομο,στο Ντολμά Μπαχτσέ ή το Τοπ Καπί (επιλέγουμε ένα από τα δύο παλάτια), και μένουμε για φαγητό στην περιοχή της πλατείας Taksim. Έχουμε αρκετό χρόνο για βόλτα και φροντίζουμε να επισκεφθούμε το SARAY για σιροπιαστά, τα ντονεράδικα και τα παραδοσιακά φαστφουντάδικα ,να πάμε για έναν καφέ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου MARMARA με την υπέροχη θέα.Το απόγευμα επιστρέφουμε στα ξενοδοχεία. Λίγος χρόνος για ξεκούραση και προετοιμασία για μια μαγευτική εμπειρία. Το μοναδικό μεικτό Χαμάμ της Πόλης, και πιο παλιό, αφού χτίστηκε μόλις λίγα χρόνια μετά την Άλωση, μας περιμένει.

4η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή): Σηκωνόμαστε γαι πρωινό κι όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στο Πατριαρχείο. Μετά έχουμε ελεύθερη τη μέρα και πηγαίνουμε και πάλι στην πλατεία Taksim μέχρι το απογευμα. Το απόγευμα επιστρέφουμε στα ξενοδοχεία κι ετοιμαζόμαστε ια τη βραδυνή μας έξοδο.Πρόταση:Το 360 restaurant-bar είναι ότι πιο αξιόλογο στον πεζόδρομο του Πέραν (πλατεία Taksim). Βρίσκεται λίγο πιο κάτω απο το GALATASARRY LIFESI,στον 8ο όροφο του κτιρίου "Misir Appartimani".

5η ΗΜΕΡΑ(Δευτέρα):Το πρωί, μετά το πρωινό περνάμε απέναντι στην ασιατική πλευρά για το εκπαιδευτικό κομμάτι της εκδρομής.Με την ολοκληρωση των υποχρεώσεων μας,παραμένουμε στην ανατολική πλευρά για φαγητό και βόλτα. Επιστροφή το απόγευμα στα ξενοδοχεία, και στη συνέχεια βραδυνλη έξοδος.

6η ΗΜΕΡΑ(Τρίτη): Check Out στις 8:00. Μαζεύουμε τα πράγματά μας και ξεκινάμε για το γυρισμό. Με τις ανάλογες στάσεις θα βρισκόμαστε στον Πειραιά κοντά στα μεσάνυχτα