Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Υποτροφίες 2011 | Μεταπτυχιακών σπουδών από το Ίδρυμα Στρατηγού Αρναούτη


Το ίδρυμα “Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης” προκηρύσσει την απονομή υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (χώρες της Ευρώπης ή  της Βορείου Αμερικής)  για το ακαδημαϊκό έτος  2011-2012 στους τομείς της ηλεκτρονικής, της πληροφορικής ή συναφών αντικειμένων.
Η υποτροφία απονέμεται σε πτυχιούχους ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στους κλάδους αυτούς με διάκριση (βαθμός πτυχίου “Άριστα” ή “Λίαν Καλώς”). Απαραίτητη είναι η άρτια γνώση της γλώσσας της χώρας των σπουδών. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν άτομα έως 30 ετών, ενώ αποκλείονται οι υποψήφιοι που έχουν λάβει υποτροφία από άλλη πηγή.
Η υποτροφία καλύπτει περίοδο έως και δύο ετών και το ύψος της ανέρχεται σε 6.000 Ευρώ ετησίως.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, η φόρμα της οποίας βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος arnaoutisfoundation.com , μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2011. Η αίτηση θα πρέπει να σταλεί στην κ. Αρναούτη στην Αγγλική γλώσσα και να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα και πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές που θα πραγματοποιηθούν. Η διεύθυνση της κ. Αρναούτη στο Λονδίνο είναι:
Mrs Ν. Arnaoutis, 7 Redington Road, London NW3 7QX, United Kingdom
Η κ. Αρναούτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα κατά το διάστημα 19 έως 28 Μαρτίου 2011 για να περάσει τους υποψήφιους από συνέντευξη.