Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Festival Φοίτηση


Το Festival Φοίτηση απο το 2002, έχει καθιερωθεί στον εκπαιδευτικό - νεανικό χώρο, ως ενα τριήμερο θεσμικό νεανικό γεγονός. Το περιεχόμενο του δίνει κατευθύνσεις εκπαιδεύοντας το φοιτητικό κοινό με επίκαιρη θεματολογία ανά κλάδο σπουδών ενώ ταυτόχρονα εμπεριέχει εναν έντονο entertainment χαρακτήρα κοντά στο profile του φοιτητή αποτελόντας έτσι τη μεγαλύτερη διοργάνωση νέων σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Το festival Φοίτηση πρόκειται να λάβει χώρα 19,20 & 21 Νοεμβρίου 2010 στην "ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ" του Δήμου Αθηναίων στο ΓΚάζι - Κεραμικός.

Το σύνολο των συνεδριακών εκδηλώσεων του Φοίτηση 2010 καλύπτει μια ευρεία θεματολογία (Νέες τεχνολογίες, Επιχειρηματικότητα, Οικονομία, Καριέρα κ.α.) που με στόχο την επιστημονική προσέγγιση όλων των κλάδων σπουδών, επιτυγχάνει να δώσει ολοκληρωμένη πληροφόρηση, σημαντική για την σταδιοδρομία των αυριανών επαγγελματιών.

Η ποιότητα των σεμιναριακών εκδηλώσεων και το πλούσιο πρόγραμμα νεανικών events που προγραμματίζονται κάθε χρόνο καθιστούν το festival Φοίτηση ως σημείο αναφοράς των νέων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σύνολο των σεμιναριακών εκδηλώσεων είναι δωρεάν προς τους φοιτητές, οι οποίοι μετα τη λήξη των σεμιναρίων λαμβάνουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης.


για τα ivent του φεστιβάλ πατήστε εδώ 

Educational Center

Ένα Πλούσιο πρόγραμμα απο θεματικές ενότητες σε 3 συνεδριακές αίθουσες. 40 ακαδημαϊκοί, 70 στελέχη επιχειρήσεων και φορείς της πολιτείας πρόκειται να στελεχόσουν τον κορμό του εκπαιδευτικού περιεχομένου. Προγραμματίζονται σεμιναριακού τύπου συνεδριακές εκδηλώσεις δωρεάν προς όλους τους φοιτητές με στόχο την πληρέστερη ενημέρωσή τους σε θέματα του τομέα που φοιτούν και των απαιτήσεων σε επαγγελματικό επίπεδο απο εμπειρα στελέχη κάθε κλάδου. Όσοι φοιτητές συμμετέχουν λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης για το βιογραφικό τους.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Παρασκευή 19.11.2010
Πρόγραμμα Σεμιναρίων Σάββατο 20.11.2010
Πρόγραμμα Σεμιναρίων Κυριακή 21.11.2010
 

για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ