Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο:Certified Induction to Collection (6/12/2010 Αθήνα)

Logo

Εισαγωγή
Η Business Seminars σε συνεργασία με τη Cinsight Advisory, την μόνη εταιρεία με εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών βελτίωσης απόδοσης στον τομέα της διαχείρισης απαιτήσεων, διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα που ενισχύει το κρίσιμο ρόλο των εργαζομένων στον συγκεκριμένο κλάδο.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διεθνών προδιαγραφών σε νέους επαγγελματίες, με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητάς τους, προάγοντας ταυτόχρονα τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους στον τομέα αυτό. Παράλληλα το πρόγραμμα μεριμνεί για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του οφειλέτη και την συνολική απόδοση του Οργανισμού απασχόλησης του συμμετέχοντα.
Τα επαγγελματικά σεμινάρια της Cinsight στον τομέα της διαχείρισης απαιτήσεων έχουν παρασχεθεί σε επαγγελματίες που απασχολούνται στο τομέα αυτό όπως τράπεζες, εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών και δικηγορικές εταιρείες. 
 Σκοπός του σεμιναρίου
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη των βασικών αρχών διαχείρισης καθυστερήσεων για τον νέο επαγγελματία ώστε να επιτευχθεί:
  • Αναγνώριση της σημασίας του επαγγέλματος του υπεύθυνου διαχείρισης καθυστερήσεων
  • Υιοθέτηση των απαραίτητων αρχών ορθής διαχείρισης πελατών και της ολοκληρωμένης επικοινωνίας
  • Αποτελεσματική διαχείριση υποθέσεων
  • Ταχεία ένταξή του ως υπαλλήλου στην παραγωγική διαδικασία
 Σε ποιους απευθύνεται:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη του τομέα διαχείρισης απαιτήσεων, που επιθυμούν να αποκτήσουν ουσιαστική εμπειρία στην διαχείριση καθυστερήσεων.Η εκπαίδευση είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να θεμελιώσουν αποτελεσματικές ικανότητες στην διαχείριση καθυστερήσεων.Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις εξετάσεις πιστοποίησης απόκτησης γνώσεων στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν την απόκτηση της πιστοποίησης και η οποία δίνει στους συμμετέχοντες νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο.
Αντίστοιχα απευθύνεται στους οργανισμούς, που επιθυμούν να προσλάβουν εκπαιδευμένο προσωπικό στον τομέα της Διαχείρισης Απαιτήσεων, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο μείωση του κόστους ένταξης νεοεισερχομένων, που έχουν οι οργανισμοί σήμερα. Στο σεμινάριο επιδιώκεται η συμμετοχή συνεργαζομένων οργανισμών που μεταφέρουν τον τρόπο εργασίας τους και την εμπειρία τους στους εκπαιδευόμενους, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στον ίδιο τον οργανμισμό που δραστηριοποιείται στον κλάδο τη διαχείριση απαιτήσεων να εμπλουτίσει την λίστα των υποψηφίων υπαλλήλων με επιτυχόντες της διαδικασίας επαγγελματικής πιστοποίησης. 
Πιστοποίηση
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις εξετάσεις πιστοποίησης απόκτησης γνώσεων στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν την απόκτηση της πιστοποίησης. Η πιστοποίηση, δίνει στους συμμετέχοντες νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο.Εφόσον οι συμμετέχοντες συμμετάσχουν και επιτύχουν στις εξετάσεις παρέχεται πιστοποίηση.Το πρόγραμμα CT προσμετράται στο ICM Diploma.

Κόστος συμμετοχής
Εταιρίες (ατομικό): 600,00 €
Ιδιώτες (ατομικό): 550,00 €
Εταιρίες (2 άτομα, τιμή ανά άτομο): 550,00 €
Ιδιώτες (2 άτομα, τιμή ανά άτομο): 500,00 €

για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ