Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΘ | Δολοφονική επίθεση εναντίον Καθηγητών!


Σήμερα λοιπόν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, άγνωστα άτομα με κράνη και σιδηρολοστούς εισέβαλαν στον χώρο των εγκαταστάσεων στη Θέρμη.
Όπως υποστηρίζει η Πρυτανεία του ΑΠΘ, με δολοφονικές επιθέσεις τραυμάτισαν δύο καθηγητές του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Πιο συγκεκριμένα
Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνήλθε σήμερα, 18/11/2010 και ώρα 15.20, σε έκτακτη συνεδρίαση και αφού ενημερώθηκε για την εισβολή δύο εξωπανεπιστημιακών αγνώστων ατόμων με κράνη και σιδηρολοστούς στο χώρο των εγκαταστάσεων του Α.Π.Θ. στη Θέρμη,, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία « καταδικάζει τη δολοφονική ενέργεια με τραυματισμό εναντίον δύο Καθηγητών του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ.» .
Το Πρυτανικό Συμβούλιο θεωρεί ότι «τέτοια γεγονότα, πρωτοφανή για την ακαδημαϊκή ζωή του Αριστοτελείου και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης, προσβάλλουν όχι μόνο την αξιοπρέπεια των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και συνιστούν επίθεση και τρομοκράτηση των λειτουργών της δημόσιας εκπαίδευσης».