Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο:Στρατηγική των Επιχειρήσεων

Logo

Εισηγητής: Φώτης Νικολαΐδης
Είναι Απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κάτοχος
 Diploma in Marketing από Central London College και Μέλος του Institute of MarketingΜεγάλης ΒρετανίαςΈχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος για 11 έτη Ανωνύμου Εταιρείας και είναι Μέλος σήμερα Διοικητικού Συμβουλίου Ανωνύμου Εταιρείας. Από το 1995 ασχολείται με την εκπαίδευση Στελεχών Επιχειρήσεων και συνεργάζεται με Εταιρεία Οικονομικών Συμβούλων σε θέματα λειτουργίας και διαχείρισης προβλημάτων εταιρειών. ΄Εχει συνεργαστεί σαν εισηγητής με τις εταιρείες BenettonMercedes (Μεγαγιάννης), Κυπριώτης- Είδη Υγιεινής, Πετρίδης, Ελληνικά Ναυπηγεία, Οφθαλμός, KaufmanExpo Systemsκλπ.Συνεργάζεται επίσης  με Κ.Ε.Κ και Ι.Ε.Κ. ‘Εχει εργαστεί στον Ε.Ο.Τ σε προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων σε Αθήνα, Κέρκυρα, Λήμνο, Σέρρες, Κοζάνη.

Απευθύνεται: Σε στελέχη επιχειρήσεων, σε απόφοιτους λυκείου και σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις με σκοπό την εξέλιξή τους στην αγορά εργασίας.

Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου με e-learning.Εάν μένετε μακριά από το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου ή δεν έχετε χρόνο για να μετακινήστε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο από το σπίτι σας όπου και αν μένετε. Θα χρειαστείτε έναν σταθερό υπολογιστή (ή laptop) με σύνδεση ADSL Ιντερνετ και μία web camera. Με αυτόν τον εξοπλισμό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε «ζωντανά» το σεμινάριο, να βλέπετε και να σας βλέπουν σε πραγματικό χρόνο όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και οι εισηγητές του σεμιναρίου, να συνομιλείτε μαζί τους και γενικότερα να συμμετέχετε στο σεμινάριο ενεργά σαν να βρίσκεστε στην αίθουσα διδασκαλίας.

Στο σεμινάριο αναλύονται τα παρακάτω θέματα: 
  • Αποστολή και αντικειμενικού στόχοι της επιχείρησης
  • Εναλλακτικές στρατηγικές
  • Επιλογή και εποπτεία στρατηγικής
  • Εφαρμογή στρατηγικής
  • Χαρακτηριστικά της επιχείρησης

Ημερομηνίες, ώρες διεξαγωγής, κόστος των σεμιναρίων-κράτηση θέσεωνΟι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων διαμορφώνονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις όλων όσοι έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους στα σεμινάρια που θέλουν να παρακολουθήσουνΓια να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στα σεμινάρια που διοργανώνουμε, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (210 8661688) είτε με e-mail στο kseminarion@gmail.com δίνοντάς μας απλώς το όνομά σας, το τηλέφωνό σας και τους τίτλους των σεμιναρίων τα οποία θέλετε να παρακολουθήσετε. (στην περίπτωση που δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσω e-mail, θα λάβετε επιβεβαιωτική απάντηση). Με αυτό τον τρόπο μπαίνετε στη λίστα κρατήσεων για το σεμινάριο ή τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν. Σε λίγες μέρες καλούμε τηλεφωνικά εσάς αλλά και όλους όσοι έχουν κρατήσει τη θέση τους στα ίδια σεμινάρια με εσάς και κατόπιν κοινής συνεννοήσεως ορίζονται μέρες και ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες. Τέλος, διευκρινίζουμε ότι δεν χρειάζεται να καταβάλλετε το κόστος των σεμιναρίων για τα οποία έχετε κάνει την κράτησή σας πριν την έναρξή τους και επισημαίνουμε ότι δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στα σεμινάρια που θέλετε να παρακολουθήσετε, δεν δεσμεύεστε οικονομικά και μπορείτε να ανακαλέσετε την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή. Το κόστος αναγράφεται στην τελευταία στήλη της γραμμής του τίτλου του σεμιναρίου στην αρχική σελίδα  
(Δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου με αναγραφή των  ωρών διεξαγωγής του.)

Επισήμανση: Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, δηλώστε τη συμμετοχή σας τώρα διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.