Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο:Event Management (11/12/2010 Αθήνα)

Logo

Εισαγωγή
Ο στρατηγικός σχεδιασμός εκδηλώσεων , έχει πάντα θετικά αποτελέσματα . Όταν σχεδιάζουμε μία εκδήλωση βασιζόμενοι στον άξονα έρευνα – ανάλυση – στρατηγική – εκτέλεση , με μαθηματική ακρίβεια τα οφέλη είναι τεράστια. Συνηθισμένο φαινόμενο στην εποχή μας , οι άπειρες εκδηλώσεις , χωρίς καμία στρατηγική δομή με αποτέλεσμα , να μην επιτυγχάνονται οι βασικές επιδιώξεις των διοργανωτών αλλά και να επιφέρουν μεγαλύτερο κακό στην εικόνα και την φήμη των οργανισμών που τις διοργανώνουν.
Η Διοργάνωση Εκδηλώσεων είναι αναγκαίο να διέπεται από ένα απόλυτα δομημένο και πολύ καλά μελετημένο σχέδιο , καθώς πρέπει η επένδυση του κάθε οργανισμού να έχει αποτελεσματικότητα και να μην χάνονται χρήμα και χρόνο. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη Marketing, στελέχη Δημοσίων Σχέσεων, στελέχη εταιρειών Catering / Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, σε κάθε στέλεχος που επιθυμεί να διοργανώνει αποτελεσματικά / στρατηγικά με μεγάλη αποτελεσματικότητα εκδηλώσεις, σε κάθε νέο επιχειρηματία και σε οποιονδήποτε βλέπει τη διοργάνωση εκδηλώσεων ως μία ευκαιρία νέας επαγγελματικής τοποθέτησης.
Σκοπός
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει όποιον το παρακολουθήσει στο να διοργανώνει στρατηγικά μία εκδήλωση , με σαφή αποστολή , χωρίς να χάνεται στη δίνη αόριστων δράσεων .
Για να πετύχουμε το σκοπό μας θα αναφερθούμε σε πρότυπα μοντέλα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, θα αναφερθούμε ακαδημαϊκά σε όλα τα είδη εκδηλώσεων, θα μελετήσουμε εργαστηριακά εκδηλώσεις με , στρατηγική διοργάνωση ενώ θα παρουσιάσουμε όλον τον άξονα , ώστε να φτάσουμε στο στρατηγικό σχεδιασμό μίας εκδήλωσης , σε ρεαλιστικές συνθήκες με πραγματικά μεγέθη .
 
Κόστος συμμετοχής
Εταιρίες (ατομικό): 300,00 €
Ιδιώτες (ατομικό): 200,00 €
Φοιτητές (ατομικό): 160,00 €
Εταιρίες (2 άτομα, τιμή ανά άτομο): 270,00 €
Ιδιώτες (2 άτομα, τιμή ανά άτομο): 180,00 €
Φοιτητές (2 άτομα, τιμή ανά άτομο): 140,00 €

για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ