Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Tsoonami.gr | Γιορτάζει ένα χρόνο και χαρίζει +100€ σε όλους!




+100€: ΤΟ TSOONAMI ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 100€
Το site έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να εξοικονομήσει €4,5 εκατομμύρια για τους πελάτες του μέσω των προσφορών του!
Το tsoonami (tsoonami.gr), ένα από τα τρία μεγαλύτερα Ελληνικά website προσφορών και ομαδικών αγορών, κλείνει τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας του και γιορτάζει επιστρέφοντας σε όλους μέρος των κερδών του!
Από σήμερα ξεκίνησε μία ενέργεια με την οποία το site χαρίζει 100€ στα υπάρχοντα, αλλά και στα νέα μέλη που θα κάνουν εγγραφή στη σελίδα tsoonami.gr. Το ποσό των 100€ πιστώνεται αυτόματα στο λογαριασμό κάθε μέλους της υπηρεσίας tsoonami.gr και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι εξαντλήσεώς του, χωρίς χρονικό περιορισμό, για την αγορά προσφορών από το site. «Με αυτόν τον τρόπο, ο καταναλωτής κερδίζει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση, αφού από την ήδη μειωμένη τιμή της προσφοράς, αφαιρούνται ακόμα περισσότερα ευρώ» δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής του site, κύριος Wilhelm Rabitsch.
Μετρώντας 45.000 πωλήσεις κουπονιών, περισσότερες από 300 προσφορές και εκπτώσεις που έφθασαν έως και το 90%, το tsoonami κατάφερε το πρώτο έτος λειτουργίας του να εξοικονομήσει στους πελάτες του περισσότερα από €4.500.000. Συνεχίζοντας τη δυναμική του παρουσία, το site εξαγόρασε πρόσφατα το ανταγωνιστικό Deals By Skroutz (deals.skroutz.gr), διευρύνοντας σημαντικά τη βάση των μελών του, καθώς και τον αριθμό των συνεργαζόμενων με αυτό επιχειρήσεων. Σήμερα το tsoonami έχει παρουσία σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι) και ΗΠΑ (Βοστώνη).