Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ανακύκλωση κινητών: Στις 28 Μαΐου η 5η δράση


Tο Σάββατο 28 Μαΐου είναι η 5η δράση του ΣΚΑΪ και της VODAFONE για ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων. 

Με σύνθημα: «ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΡΙΞ’ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», ανακυκλώνουμε στο στο Νέο Ψυχικό και στην Καβάλα. 

Καλούμε όλους τους ακροατές μας, οι οποίοι έχουν παλιά κινητά τηλέφωνα και εξαρτήματα για ανακύκλωση, όπως φορτιστές, ακουστικά κλπ. να τα φέρουν στο Φάρο Νέου Ψυχικού, στη διασταύρωση των λεωφόρων Κηφισίας και Δημητρίου Βασιλείου και στην Καβάλα, στην πλατεία Ελευθερίας. Από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 02.00 το μεσημέρι ανακυκλώνουμε. 

Εκεί, θα βρίσκονται μεγάλοι κουμπαράδες του ΣΚΑΪ και της VODAFONE, οι οποίοι θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας. 

Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την VODAFONE. Έτσι αυτόματα, θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα! Σε καθένα από τα δύο σημεία συνάντησης θα δοθούν τα παρακάτω δώρα: 

-Ένα (1) Samsung Galaxy Tab
-Δύο (2) Smartphone Vodafone Joy 845
-Επτά (7) Ηλιακοί Φορτιστές Vodafone
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 28 Μαΐου από τις 11.00-14.00 στο Νέο Ψυχικό και στην Καβάλα. Από τις 12.00 μέχρι τη 01.00 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στις δύο περιοχές. Στις 13.50 θα γίνει η κλήρωση των δώρων και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών. 

Το παλιό κινητό σου ρίξ’ το στην ανακύκλωση 
ΣΚΑΪ-VODAFONE.