Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός διαδηλωτής!



Ο... εμφύλιος στο Σύνταγμα βάφτηκε με αίμα, καθώς ο άτυχος διαδηλωτής που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση κατέληξε όπως έγινε γνωστό από ανακοπή καρδιάς! 

Οι πληροφορίες αρχικά ήταν συγκεχυμένες, μια και άλλοι υποστηρίζουν πως ο 53χρονος οικοδόμος έφυγε από τη ζωή λόγω ανακοπής καρδιάς και άλλοι λόγω της πέτρας που δέχτηκε στο κεφάλι. Τελικά, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση του Ευαγγελισμού, ο 53χρονος κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον 35 τραυματίες μεταξύ των οποίων ένας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το μεσημέρι της Πέμπτης η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Τα ΜΑΤ χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους, οι διαδηλωτές έπεφταν κάτω ο ένας μετά τον άλλον, οι αναρχικοί τα έκαναν όλα άνω κάτω και το σκηνικό θύμιζε πεδίο μάχης.
Ο Ευαγγελισμός έχει γεμίσει από τραυματίες και ουδείς μπορεί να πει με πάσα βεβαιότητα τον αριθμό τους. Κρανίου τόπος το κέντρο της Αθήνας, καθώς υπάρχουν εκτεταμένες καταστροφές από τα σημερινά επεισόδια με δεκάδες καταστήματα να έχουν δεχτεί επιθέσεις ενώ έχουν καεί πολλά αυτοκίνητα και μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα στους γύρω δρόμους από την Πλατεία Συντάγματος
.