Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Άνοιγμα της σχολής την Τετάρτη 15/12!!!


Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη γενική συνέλευση που έγινε την Πέμπτη 9/12 στην οποία πάρθηκε η αυθαίρετη απόφαση, για κατάληψη στη σχολή από την Παρασκευή 10/12 έως και την Τρίτη 14/12, όπως είχε αποφασιστεί πραγματοποιήθηκε σήμερα η γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών του πανεπιστημίου Πειραιώς "Ο ΠΛΑΤΩΝ" και αποφασίστηκε το άνοιγμα της σχολής από αύριο Τετάρτη 15/12!

Η  συνέλευση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγαλύτερη μαζικότητα από την προηγούμενη κάτω από τις μικροπολιτικές όλων των αριστερών παρατάξεων, οι οποίες ανάλογα με το σκοπό που θέλουν να εξυπηρετήσουν, κρίνουν το αν ναι ή όχι μία συνέλευση μπορεί να πάρει απόφαση. Έκριναν σκόπιμο ότι η συνέλευση της Πέμπτης στην όποια παρουσιάστηκαν το πολύ 50 φοιτητές από Ε.Α.Α.Κ και ΑΡ.ΕΝ έπρεπε να πάρει απόφαση για κατάληψη της σχολής, ενώ η σημερινή που είχε πολύ περισσότερους φοιτητές δεν μπορούσε να αποφασίσει για το άνοιγμα ή όχι της σχολής!
Επίσης,τα μέλη της Π.Κ.Σ ενώ βρέθηκαν τις πρωινές ώρες στο χώρο του πανεπιστημίου θεώρησαν ότι επειδή δεν υπερείχαν σε αριθμό έπρεπε να μην παρευρεθούν στη γενική συνέλευση, εξυπηρετώντας και αυτοί τα μικροπολιτικά συμφέροντά τους. Τέλος, η Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ στο βωμό της εκδρομής της στο Bansko και επειδή την εξυπηρετούσε να μείνει κλειστή η σχόλη δεν μπήκε καν στον κόπο να παρουσιαστεί, απαξιώνοντας για ακόμα μία φορά το όργανο της γενικής συνέλευσης!!!

Η Π.Α.Σ.Π πρότεινε να ανοίξουν οι υπηρεσίες  της σχολής από αύριο Τετάρτη 15/12, χωρίς όμως να πραγματοποιηθούν τα μαθήματα, ούτως ώστε να συμμετάσχουν όλοι στις αυριανές κινητοποιήσεις και από Πέμπτη 16/12 να γίνουν όλα τα μαθήματα κανονικά μέχρι το κλείσιμο για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πιστή στις αξίες και τα πιστεύω της για το συμφέρον του φοιτητή, πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι φοιτητές χρειάζονταν τις υπηρεσίες του πανεπιστημίου τις τελευταίες μέρες λειτουργίας του(πχ πάσο,βιβλία,πρόοδοι κλπ).

εδώ μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο της Π.Α.Σ.Π-ΠΑ.ΠΕΙ.