Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΠΕΙ | Εκδήλωση με θέμα: «Δημιουργήστε τη Δική σας Καριέρα» στις 14/11.

ΠΑΠΕΙ | Εκδήλωση με θέμα: «Δημιουργήστε τη Δική σας Καριέρα» στις 14/11

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Δημιουργείστε τη Δική σας Καριέρα» με έμφαση στην εξέλιξη και τα νέα δεδομένα που αφορούν το επάγγελμα του Χρηματοοικονομικού & Ασφαλιστικού Συμβούλου.
Πιο συγκεκριμένα στόχος της εκδήλωσης είναι η σωστή ενημέρωση για τις προοπτικές εισόδου και εξέλιξης στο χώρο αυτό, μακριά από κλισέ και πρακτικές του παρελθόντος.
Ειδικότερα η θεματολογία της εκδήλωσης θα καλύψει έννοιες όπως:
  • Ο νέος ρόλος του Ασφαλιστικού –Χρηματοοικονομικού Συμβούλου σε περίοδο κρίσης.
  • Ο νέος χάρτης της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην αγορά.
  • Η Σύγχρονη καριέρα του Ασφαλιστικού – Χρηματοοικονομικού Συμβούλου και οι Διαφορές με το παρελθόν.
  • Εφαρμογή Πρότυπου Μοντέλου Ανάπτυξης νέων Ασφαλιστικών-Χρηματοοικονομικών Συμβούλων για μια επιτυχημένη καριέρα.
Ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο κος Δημήτρης Μηλιόρδος, Διευθυντής ενός εκ των πλέων επιτυχημένων Επιθεωρήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, της ηγέτιδος επιχείρησης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Αν σκέφτεστε την προοπτική ενασχόλησης με τον κλάδο, ή απλά θέλετε να αποκτήσετε μια ευρύτερη γνώση για το χώρο και τη δυναμική του, η εκδήλωση αυτή είναι το ιδανικό σημείο για να καλύψετε τις απορίες σας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί της Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 – 14.00, στην Αίθουσα Συνεδρίων (πορτοκαλί αμφιθέατρο) του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Καραολή & Δημητρίου 80 – Πειραιάς).
Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο email gdiasyn@unipi.gr και στο τηλέφωνο 210 414 2562.


Read more: http://www.neolaia.gr/2012/11/12/panepistimio-peiraios-ekdilosi-me-thema-dimiourgiste-tin-diki-sas-kariera/#ixzz2C291154y