Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Διαδικτυακός οδηγός για εύρεση πληροφοριών για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια!



Η έλλειψη πληροφοριακού υλικού και επαγγελματικής κατεύθυνσης των μαθητών οδήγησε στην ιδέα να δημιουργηθεί ο διαδικτυακός οδηγός για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, Panepistimia-edu.gr, έτσι ώστε οι μαθητές να βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με αυτά.


Η αναζήτηση πληροφοριών είναι εύκολη και απλή καθώς υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το κάθε πανεπιστήμιο και τα μόρια που χρειάζεται ο μαθητής για να εισαχθεί σε αυτό και να πάρει την απόφασή του ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει.

Οι μαθητές συχνά οδηγούνται σε λάθος επιλογές λόγω ακριβώς αυτής της έλλειψης ενημέρωσης. Σε τέτοιες εποχές που διανύουμε με την ανεργία να μαστίζει τη νεολαία η σωστή επιλογή των μαθητών θα καθορίσει το επαγγελματικό τους μέλλον και πρέπει να γίνει με τα σωστά κριτήρια. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι αρκετά ωφέλιμη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν οι νέοι τι θέλουν και τι μπορούν να ακολουθήσουν ή τι θα τους ταίριαζε.



Read more: http://www.neolaia.gr/2012/03/14/diadiktyakos-odhgos-gia-evresi-plhroforiwn-gia-ta-ellhnika-panepisthmia/#ixzz1p6Opuoxg