Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ανέβασε την πιο φευγάτη επιχειρηματική ιδέα και κέρδισε τρελά δώρα !



Το IST College παρουσιάζει τo “Crazy Business Ideas” τον πιο cool διαγωνισμό επιχειρηματικής ιδέας και το quiz “επι-χειρη-ματίας” μέσα από τον οποίο ο παίκτης ανακαλύπτει τον επιχειρηματικό του τύπο.


Διαγωνισμός CrazyBusinessIdeas.gr

Με το μήνυμα “ανέβασε την ιδέα που θα σώσει την Ελλάδα” μας παροτρύνει να ανεβάσουμε την πιο φευγάτη ιδέα μας και να κερδίσουμε πλούσια δώρα:

• 1o βραβείο: 10.000 ευρώ μετρητά
• 2o βραβείο: μια υποτροφία για Bachelor από το IST College
• 3o βραβείο: μια υποτροφία για Master από το IST College

Αλλά μπορούμε να κερδίσουμε και χωρίς να παίξουμε. Απλά κάνουμε LIKE στην ιδέα που μας αρέσει και μπαίνουμε στην κλήρωση για ένα iPad2.

Οι καινοτόμες ιδέες, τα τελευταία χρόνια, έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της παγκόσμιας οικονομίας. Η επιχειρηματικότητα αποτελεί πλέον ένα νέο κοινωνικό φαινόμενο που διαμορφώθηκε από τις τεράστιες δυνατότητες που έδωσαν οι νέες τεχνολογίες, η δωρεάν πρόσβαση στην πληροφορία και η ευκολία που έχει πλέον κάποιος να μετατρέψει μια ιδέα, σε προϊόν ή υπηρεσία. Η επιχειρηματικότητα, πλέον δεν αφορά μια ελίτ επιχειρηματιών-στελεχών. Αφορά όλους μας!

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που οδήγησαν την χώρα μας στη σημερινή οικονομική κατάσταση, είναι ακριβώς αυτή η έλλειψη επιχειρηματικότητας. Μοναδική ελπίδα της Ελλάδας είναι η δημιουργία ενός “επιχειρηματικού κινήματος”, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι: νέοι επιχειρηματίες και στελέχη-managers με επιχειρηματική φιλοσοφία. Σ΄αυτή την περίοδο βαθιάς ύφεσης, μόνο οι πραγματικά καινοτόμοι και δημιουργικοί θα επιβιώσουν. Έτσι μόνο, η χώρα μας θα γίνει ανταγωνιστική, θα αναπτυχθεί και θα βγει από το αδιέξοδο.

Σ’ αυτό λοιπόν το πνεύμα, το IST College, μέσα από τον επιχειρηματικό διαγωνισμό “Crazy Business Ideas” και τη διαφημιστική του καμπάνια, στέλνει το μήνυμα: THINK BUSINESS! Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire (καλύτερο επιχειρησιακό πανεπιστήμιο στη Μεγάλη Βρετανία για το 2010), προσφέρει στους σπουδαστές του, αναγνωρισμένο Bachelor’s και Master’s στους τομείς:

• Επιστήμες Eπιχειρησιακές & Οικονομικές
• Επιστήμες Ανθρωπιστικές & Υγείας
• Επιστήμη Υπολογιστών – πληροφορική

Στο IST College, οι σπουδαστές, ανεξάρτητα από την ειδικότητα που θα επιλέξουν, αποκτούν Business Know-how, Business Innovation & Business Vision.

ΜΑΘΑΙΝOYN ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ.



Read more: http://www.neolaia.gr/2012/03/14/crazybusinessideas-gr/#ixzz1p6PjYjyN