Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρουσιάζει το Executive MBA.



Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ξεκινάει στις 25 Ιανουαρίου 2013 ο επόμενος κύκλος σπουδών του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη). Το Διεθνές Πανεπιστήμιο αποτελεί το μοναδικό ελληνικόδημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στη χώρα μας και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών επιστημών.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA έχει σχεδιαστεί από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς, διεθνούς φήμης και αναγνώρισης σε συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Αποσκοπεί στο να προσφέρει ακαδημαϊκή γνώση και πρακτική κατάρτιση σε σημαντικά θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικών. Οι διδάσκοντες είναι διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων, κυρίως του εξωτερικού αλλά και της ημεδαπής, με πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία, στη διοίκηση επιχειρήσεων και στα χρηματοοικονομικά.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, μηχανικοί και άλλες ειδικότητες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα είναι διετές μερικής παρακολούθησης (part time). Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν μαθήματα τρεις ημέρες κάθε μήνα (Παρασκευή -Σάββατο - Κυριακή) για 16 τριήμερα. Έτσι, οι συμμετέχοντες δεν απομακρύνονται από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα για πολλές μέρες.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο πανεπιστημίου και εργασιακή προϋπηρεσία πλήρους απασχόλησης τουλάχιστον 2 ετών. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την Αγγλική γλώσσα.
Ο νέος κύκλος του Executive MBA ξεκινάει στις 25 Ιανουαρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ιστοσελίδα www.econ.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807528 ή με email στο infoseba@ihu.edu.gr
Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν την ενημερωτική παρουσίαση (information session) που διοργανώνεται στο κτίριο Α του Διεθνούς Πανεπιστημίου την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 5μμ. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και θα λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου. Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα να οριστεί προσωπική συνάντηση για αναλυτική ενημέρωση στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, Κόμβος Θέρμης.