Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Summer Schools για φοιτητές του τμήματός μας


Σας ενημερώνουμε ότι φέτος το ΙΕΜΑ διοργανώνει δύο Summer Schools στην Ολυμπία. Το Ολυμπιακό Θερινό Σχολείο συνδιοργανώνεται με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το 3ο Θερινό Σχολείο με το Πανεπιστήμιο DEU της Τουρκίας. Τα θερινά σχολεία θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 27 Ιουλίου με 2 Αυγούστου 2012 και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τα δύο προγράμματα στην τιμή του ενός.



Το ένα θερινό σχολείο είναι υπό την αιγίδα του τμήματος ΟΔΕ του ΠαΠει και οι φοιτητές /οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχουν περισσότερα προνόμια.



Πληροφορίες & Διευκρινίσεις στην επίσημη ιστοσελίδα http://tourismsummerschool.org/ καθώς και στα επισυναπτόμενα αρχεία.
Συνοπτικά πρόκειται για:

• 1 εβδομάδα εντατικών μαθημάτων από διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς καθώς και βιωματικές εμπειρίες όπως επισκέψεις σε επιχειρήσεις.

• Επαφή με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου και ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με το διεθνές τουριστικό και εργασιακό περιβάλλον.

• Ένα πρόγραμμα μαθημάτων σε χαλαρή ατμόσφαιρα με όλες τις ανέσεις που συνδυάζεται με τις διακοπές των φίλων σας καθώς υπάρχουν ειδικές προσφορές και για αυτούς.

• Tο προνομιακό πακέτο είναι μόλις 220 ευρώ, μαθήματα και διαμονή 6 νύχτες σε ξενοδοχείο 3 αστέρων ή 280 ευρώ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

• Για την παρακολούθηση των μαθημάτων (χωρίς διαμονή) οι φοιτητές και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πειραιώς επιβαρύνονται μόνο με 75 ευρώ.


Contact info:

Email: info@tourismsummerschool.ओर्ग

Facebook Page: http://facebook.com/iemasummerschools

Website http://tourismsummerschool.org/