Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠΑ.ΠΕΙ. | Ημερίδα παρουσίασης μεταπτυχιακών προγραμμάτων



«Ανοιχτή Ημέρα Παρουσίασης Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Πειραιώς»




Πέμπτη, 03/05/2012

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει «Ανοιχτή Ημέρα Παρουσίασης Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Πειραιώς», την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012, ώρες: 13:00- 19:00, στην αίθουσα Τελετών, στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Καραολή και Δημητρίου 80).

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των 20 μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό και να θέσουν τα ερωτήματά σε εκπρόσωπους των προγραμμάτων.

Επιπρόσθετα, στις 14:00 – 15:00, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη παρουσίαση με θέμα: «Πώς επιλέγω το μεταπτυχιακό που μου ταιριάζει», από τη Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης Παν. Πειραιώς, Αντιγόνη Κατσάρα, στην αίθουσα 201, στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Καραολή και Δημητρίου 80).

Το Γραφείο Διασύνδεσης καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή στο email: gdiasyn[at]unipi.gr ή τηλεφωνικά στο             210-4142562      . Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης: career.unipi.gr.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Καθηγητής Νικόλαος Γεωργόπουλος

Επιστημονικός Υπεύθυνος Γραφείου Διασύνδεσης Παν. Πειραιώς



Read more: http://www.neolaia.gr/2012/04/11/papei-imerida-paroysiasis-metaptyxiakwn-programmatwn/#ixzz1rltxVHiq