Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου | Ξεκινά νέος εκπαιδευτικός κύκλος.



Ο 17ος κύκλος διαλέξεων ξεκινά στις 14 Μαϊου από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα στον 17ο κύκλο θα διδάξουν επίλεκτα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας για θέματα που αφορούν την ειδικότητά τους και αναφέρονται στη μετάφραση, την αρχιτεκτονική των Αθηνών (18ος-19ος αι.), την ελληνική ιστορία και ιστοριογραφία, την ελληνική λογοτεχνία, τη σύγχρονη δραματολογία.

Στόχος αυτών των διαλέξεων που γίνονται στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο -ασχέτου ηλικίας μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής ενασχόλησης- να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης και τα πνευματικά ενδιαφέροντα, με σειρές μορφωτικών μαθημάτων διαφόρων αντικειμένων.

Ωστόσο τα μαθήματα ανάλογα με το αντικείμενο συνοδεύονται από υλικό όπως διαφάνειες, και ακουστικό υλικό. Μάλιστα μετά από κάθε μάθημα ακολουθεί συζήτηση καθώς επίσης διανέμεται και διδακτικό υλικό ανάλογα τον διδάσκοντα.



Read more: http://www.neolaia.gr/2012/04/09/eleythero-panepistimio-stoas-tou-vivliou-neos-kiklos-mathimaton/#ixzz1rYdU8yao