Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Απαράδεκτη συμπεριφορά καθηγητή του Παν. Πειραιά στις εξετάσεις



Αναδημοσίευση του αρθρου απο το site :http://www.mycampus.gr/

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο email μας μία καταγγελία φοιτητή για καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραία! Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο email ο συγκεκριμένος καθηγητής μάλλον έχει τον δικό του "αντικειμενικό" τρόπο να δίνει βαθμούς στους φοιτητές του. Δείτε το email του αναγνώστη μας για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε:

Γεια σας,

θα ήθελα να αναφέρω ότι καθηγητης του τμήματος οικονομικής επιστήμης στο πανεπιστήμιο πειραιά και συγκεκριμένα του μαθήματος Διαχείρησης κινδύνου, σε ημέρα (Δευτέρα 6/2ου και ώρα εξέτασης 9:00 ) επίσημης εξέτασης του μαθήματος όπου διδασκει , ενώπιον όλων των φοιτητών που βρίσκονταν στο αμφιθέατρο, εθεάθει ( και μάρτυρες είναι όλοι οι παρόντες φοιτητές) να σημαδεύει με την υπογραφή του μονάχα τα γραπτά φοιτητών συγκεκριμένης παράταξης, τα συμπεράσματα δικά σας. Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου καθηγητή είναι γενικός προβληματική καθώς άλλα παράπονα ακούγονται και στο γειτονικό ΟΔΕ.
Θα παρακαλούσα στη δημοσίευση αυτού του μηνύματος, καθώς αυτά τα φαινόμενα αδικίας και υποτίμησης της νοημοσύνης των φοιτητών πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή.

Για ευνόητους λόγους κρατάμε την ανωνυμία του φοιτητή!