Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάριο: «Ενισχύστε την προσαρμοστικότητά σας – Βάλτε το μυαλό σας στο παιχνίδι»



Με κύριο ομιλητή τον διεθνώς καταξιωμένο καθηγητή του Harvard Δρ. Srini Pillay, ειδικό της επιστήμης του εγκεφάλου και αυθεντία σε θέματα φόβου, άγχους, ανθεκτικότητας και προσαρμοστικότητας.
Αυτό το πρωτοποριακό και βιωματικό σεμινάριο θα δείξει πώς οι τελευταίες εξελίξεις της νευροεπιστήμης οδηγούν, πέρα από το ορατό και συνειδητό, στα άδυτα του ανθρώπινου εγκεφάλου, ο οποίος κατευθύνει τις σκέψεις, ενέργειες και αποφάσεις μας ως άτομα και ως επαγγελματίες.
Ο Δρ. Pillay θα σας μυήσει και θα σας διδάξει επαναστατικές παρεμβάσεις και τεχνικές από το χώρο της νευροεπιστήμης που θα σας βοηθήσουν να:
  • Αναπτύξετε τις ικανότητες αυτοελέγχου και διαχείρισης φόβου και άγχους
  • Λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις και να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις
  • Βελτιώσετε τη συναισθηματική και γνωστική σας ενσυναίσθηση
  • Ανακάμψετε μέσα από την αποτελεσματική αντιμετώπιση απρόσμενων δυσκολιών και προκλήσεων
  • Βοηθήσετε την ομάδα σας να αποκτήσει ευχέρεια στην αντιμετώπιση αλλαγών
  • Χρησιμοποιήσετε τον εγκέφαλό σας ως μοχλό για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας
Γιατί να το παρακολουθήσετε;
Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας και να θωρακιστείτε ως άτομο, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε και να ξεπερνάτε με ψυχραιμία δυσκολίες και αντιξοότητες στην επαγγελματική, αλλά και προσωπική σας ζωή. Κυρίως όμως θα σας δείξει πώς η κατανόηση και τελικά η ‘ανα-καλωδίωση’ του εγκεφάλου σας, θα σας βοηθήσει να «ξεκλειδώσετε τις κρυμμένες δυνάμεις» που έχετε μέσα σας, να εφοδιασθείτε με θετική διάθεση και ενέργεια και να ενισχύσετε τις ηγετικές ικανότητές σας, προκειμένου να επιτύχετε εταιρικούς και ατομικούς στόχους.
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε decision-makers και στελέχη όλων των βαθμίδων, όπως:
  • Επιχειρηματίες
  • Ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη
  • Managers
  • Επικεφαλείς Ομάδων
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες
  • Πανεπιστημιακούς και Ερευνητές που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους
Ομιλητής
Δρ. Srini Pillay
Ο Δρ. Srini Pillay είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας NeuroBusiness Group (NBG). Είναι Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard, Προσκεκλημένος Καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Harvard και ερευνητής της απεικόνισης του εγκεφάλου με σημαντική εμπειρία 18 ετών στον τομέα αυτό.
Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής εταιρικών στελεχών με ενεργή επαγγελματική δραστηριότητα στην εκπαίδευση και το coaching επιχειρηματιών και διευθυντικών στελεχών σε εταιρείες του Fortune 500. Ο Δρ. Srini Pillay έχει εκπαιδεύσει στελέχη σε πλήθος επιχειρήσεων και οργανισμών, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, η Novartis, η Lockheed Martin και η Genzyme, καθώς και σε διεθνούς κύρους συμβουλευτικούς οίκους. Η διεθνής του δραστηριότητα περιλαμβάνει χώρες , όπως η Ελλάδα, η Αγγλία, η Ελβετία, η Ινδία και η Γαλλία, ενώ είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ποιοτική ανέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων μέσω απλών, εύκολα κατανοητών και αποτελεσματικών μεθόδων.
Για το σκοπό αυτό έχει αναπτύξει «βιώσιμες τεχνολογίες μάθησης» και εργαλεία αξιολόγησης που επιτρέπουν στις εταιρείες να ενσωματώνουν στις λειτουργικές τους δραστηριότητες τις καινοτόμες αυτές πρακτικές, οι οποίες έχουν δυνατότητες εφαρμογής που μπορούν να ικανοποιήσουν, όχι μόνο σημερινές, αλλά και μελλοντικές ανάγκες σε μια επιχείρηση.


Read more: http://www.neolaia.gr/2012/10/05/seminario-enisxyste-tin-prosarmostikotita-sas-valte-to-myalo-sas-sto-paixnidi/#ixzz28R4tUEHn