Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώστε συμμετοχή στον 7ο διαγωνισμό Ελλάδας Global Management Challenge


Global Management Challenge
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Διαγωνισμό Ελλάδος Global Management Challenge! Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα που φαίνεται εδώ.
Φέτος οι συμμετέχοντες θα έχουν μια μοναδική εμπειρία γνώσης, διάκρισης και βραβεύσεων. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν παίρνουν μια πολύτιμη εμπειρία ως "global managers", έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν και να κερδίσουν το ταξίδι τους στο Διεθνή Τελικό, στην Ουκρανία. Εκεί η πρόκληση δυναμώνει. Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διεθνή τελικό, ανάμεσα στους πιο δυνατούς "global managers" από 34 χώρες. Η νικήτρια ομάδα κερδίζει επίσης Laptop Sony Vaio για όλα τα μέλη της!
Οι συμμετέχοντες του φετινού διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια υποτροφία για το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η υποτροφία είναι αξίας €12.000.
Μια ακόμα υποτροφία στο φετινό διαγωνισμό θα δοθεί σε έναν από τους διαγωνιζόμενους του GMC. Tο MBA TQM- Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ολική Ποιότητα του Πανεπιστημίου Πειραιώς συνεργάζεται με το Global Management Challenge προσφέροντας σε έναν από τους διακριθέντες του διαγωνισμού μία υποτροφία αξίας €7.800.
Τέλος, ένα νέο προνόμιο για τους συμμετέχοντες δυναμώνει την κοινότητα του GMC στην Ελλάδα με τις 1.336 ομάδες και 65 επιχειρήσεις που συμμετείχαν από την έναρξη του πριν από 6 χρόνια στην Ελλάδα. Φέτος εγκαινιάζουμε το GMC Alumni, μια κοινότητα από όλους του δυναμικούς νέους, στελέχη επιχειρήσεων και χορηγούς που έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό και έχουν μοιραστεί τη δυνατή εμπειρία του GMC.
Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και γίνετε μέλη αμέσως μετά και στο GMC alumni.

για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ