Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Εσπερίδα: «Επιχειρηματικότητα: Αναζητώντας την επιτυχία σε περιβάλλον κρίσης»


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, με ευαισθησία στις προκλήσεις της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης και των επιπτώσεων αυτής στην ελληνική αγορά, στους επαγγελματίες, βιοτέχνες, επιχειρηματίες αλλά και στους νέους που ψάχνουν επαγγελματικές διεξόδους, φιλοξενεί ανοιχτή για το κοινό εσπερίδα με θέμα: «Επιχειρηματικότητα: Αναζητώντας την επιτυχία σε περιβάλλον κρίσης» και ενημερώνει τα μέλη του αλλά και τους φίλους και φίλες που θα επιθυμούσαν να παραστούν σε αυτήν.
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Επιμελητηρίου (Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου 1ος όροφος , Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού, Πειραιάς) τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 με ώρα έναρξης 18.00μμ. και διάρκεια δυο ώρες.
Ομιλήτριες της εκδήλωσης είναι οι κυρίες:
  • Ελίνα Γιαχαλή NLP Motivational Life Coach – Σύμβουλος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης: «Τα 5 Σημεία- Κλειδιά του Επιτυχημένου Επαγγελματία»
  • Ναταλία Κακούρου Σύμβουλος Σταδιοδρομίας με μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: «Ενίσχυση του Προφίλ του Νέου Επιχειρηματία»
  • Κίττυ Πανουργιά, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με διδακτορικό στην Ανάπτυξη Ανθρώπινων Πόρων, Ευρωπαία Πρέσβειρα για την προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας: «To Ευρωπαϊκό Μοντέλο στην Ανάπτυξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους εισηγητές.


Read more: http://www.neolaia.gr/2013/02/10/esperida-epixeirimatikotita-anazitontas-tin-epityxia-se-periballon-krisis/#ixzz2KVbhqOFI