Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κληροδότημα «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ» | 16 Υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό

Τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομικών προκηρύσσουν διαγωνισμό σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ» για τη χορήγηση δεκαέξι (16) υποτροφιών εσωτερικού για το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, με την ακόλουθη κατανομή:
1. Τέσσερις (4) υποτροφίες σε μαθητές/τριες των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) και των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) της Ηγουμενίτσας, των Ιωαννίνων και της Κόνιτσας με βαθμό απολυτηρίου Γ’ Τάξης Γυμνασίου ή Αποδεικτικό Σπουδών της προηγούμενης τάξης «Άριστα» ή «Πολύ Καλά».
2. Τέσσερις (4) υποτροφίες σε φοιτητές/τριες Ανώτατης Εκπαίδευσης Τεχνολογικού Τομέα της χώρας, οι οποίοι κατάγονται από την Ήπειρο και έχουν βαθμό απολυτηρίου από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Άριστα» ή «Πολύ Καλά».
3. Οκτώ (8) υποτροφίες σε σε φοιτητές/τριες Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας, οι οποίοι κατάγονται από την Ήπειρο και έχουν βαθμό απολυτηρίου από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Άριστα» ή «Πολύ Καλά».
Ωστόσο, ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και ώρα 8:00 π.μ.
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει από 1/3 και το αργότερο είκοσι (20) ημέρες πριν από την ημέρα που έχει οριστεί η διενέργεια του διαγωνισμού, δηλ. μέχρι και την 3η Απριλίου 2013, ημέρα Τετάρτη.