Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

Η Π.Α.Σ.Π. ΠΑ.ΠΕΙ σας ενημερώνει ότι παρότι υπήρχε απόφαση Συγκλήτου, για παράταση κάρτων Σίτισης μέχρι 31/10 ,ωστόσο τελικά η απόφαση αυτή δεν ίσχυσε.
Ως εκ τούτου, απο 1/9 όποιος προσέρχεται στη λέσχη φαγητού και δεν έχει ανανεώσει την κάρτα σίτισης, βάση της σύμβασης εστιατορίου-Πανεπιστημίου Πειραιά, είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν 4 Ευρώ.
Οποτε για να αποφευχθεί αυτό,θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν τα χαρτιά τους στη φοιτητική μέριμνα έως 13/9 σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου ( χωρίς να αποκλείεται να δοθει νέα παράταση)
Επίσης επειδή ο αριθμός καρτών σίτισης που θα δοθούν είναι συγκεκριμένος (1800 Κάρτες), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δικαιούνται όλοι οι φοιτητές με εισόδημα κάτω απο 45000, και απο 45000-60000 κατα περίπτωση.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου ,είναι :
Ύστερα απο παρέμβαση μας στις διοικητικές αρχές του Πα.Πει, και με σκοπό την αποφυγή γραφειοκρατικών διαδικασιών δεχθήκαμε την δέσμευση του Πανεπιστημίου ότι οι κάτοχοι κάρτας σίτισης την Ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013 (εκτός απο τους φοιτητές με μητρώο 07), θα μπορούν να ανενεώσουν την κάρτα μόνο με :
α) Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986 (Α 75) του ενδιαφερόμενου για την ακρίβεθα του περιεχόμενου των υποβληθέντων δικαιολογητικών, όπου θα επιβεβαιώνεται ο τόπος μόνιμης κατοικίας, αλλά θα γίνεται ιδαίτερη μνεία της γνώσης συνεπειών της υποβολής αναληθούς δήλωσης ή ανακριβών,ψευδών,πλαστών δικαιολογητικών.
β)Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της αρμόδιας ΔΟΥ για το ετήσιο οικογενειακό ή ατομικό εισόδημα του ενδιαφερόμενου φοιτητή. Σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί το εκκαθαριστικό σημείωμα, προσκομίζεται απο τον ενδιαφερόμενο φοιτητή φορολογική δήλωση. 

                            Π.Α.Σ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ  --  Με συνέπεια ...δίπλα στο Φοιτητή !