Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πολυσυνέδριο «Capital + Vision» @ Hilton Hotel, Αθήνα 28-30/9.

Πολυσυνέδριο "Capital + Vision" @ Hilton Hotel, Αθήνα 28-30/9

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, η Εφημερίδα «Κεφάλαιο», η πύλη Capital.gr και η Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την οργάνωση του Capital + Vision στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, στις 28-30 Σεπτεμβρίου, 2012.
Το πολυσυνέδριο Capital + Vision επιχειρεί το πάντρεμα της επιχειρηματικότητας με το όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας και το πετυχαίνει με την κινητοποίηση που δημιουργεί η συμμετοχή δεκάδων φορέων, μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), επιχειρήσεων και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.
Στην περυσινή εκδήλωση του Capital + Vision παρευρέθηκαν περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες, ενώ 50 και πλέον μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) πραγματοποίησαν δικές τους παράλληλες εκδηλώσεις. Περισσότεροι από 30 ομιλητές συμμετείχαν στον Συνεδριακό Κορμό, 200 προσκεκλημένοι παρευρέθησαν στο Επίσημο Δείπνο με ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και τέλος, 25 εταιρείες συμμετείχαν στην Έκθεση που λειτούργησε στα πλαίσια της εκδήλωσης.
Το Capital + Vision αποτελεί μια μεγάλη συγκέντρωση του Επιχειρηματικού κόσμου όπου φορείς και επιχειρήσεις καλούν τους συνεργάτες και πελάτες τους σε εκδηλώσεις, ημερίδες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, πάντα γύρω από τα θέματα της οικονομίας, των επενδύσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της αειφορίας, της καινοτόμας τεχνολογίας, της εταιρικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και ό,τι άλλο μπορεί να ταιριάξει στο όραμα ενός καλύτερου αύριο.
Παράλληλα με τις εκδηλώσεις που θα οργανώσει ο κάθε φορέας/εταιρεία που θα συμμετέχει, οι οργανωτές του Capital + Vision προγραμματίζουν επίσης συνεδριακές εκδηλώσεις (Συνεδριακός Κορμός) καθώς και επιχειρηματικά δείπνα με διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Read more: http://www.neolaia.gr/2012/09/26/polysynedrio-capital-vision-hilton-hotel-athens/#ixzz27bMkS7iw