Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Διαγωνισμός για φθηνό και ευρυζωνικό Ίντερνετ μέσω κινητού για φοιτητές!


Διαγωνισμός για φθηνό και ευρυζωνικό Ίντερνετ μέσω κινητού για φοιτητές!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», η πολιτεία πρόκειται να προσφέρει φθηνό ευρυζωνικό Ίντερνετ μέσω κινητού αποκλειστικά στους φοιτητές.
Με βάση τις πληροφορίες της Καθημερινής, ετοιμάζεται μειοδοτικός διαγωνισμός μεταξύ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ώστε οι εγγεγραμμένοι φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, να γίνουν δέκτες φθηνών ευρυζωνικών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
Ωστόσο ο διαγωνισμός αυτός πρόκειται να πραγματοποιηθεί από το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), με στόχο να προσφέρει έναντι μονοψήφιου αριθμού ευρώ το μήνα (κάτω από 10 ευρώ) πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Σημειώνεται πως η πρόσβαση αυτή θα περιλάβει ανώτατο πλαφόν μετάδοσης δεδομένων (π.χ. της τάξης των 5 Gb ανά μήνα).
Μάλιστα το ενδιαφέρον των εταιρειών είναι μεγάλο καθώς θα αναζητήσουν νέους πελάτες από αυτή την υπηρεσία. Κάθε χρόνο εγγράφονται σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας, πάνω από 300.000 φοιτητές. Η προσφορά αυτή θα είναι προαιρετική για τους φοιτητές ενώ επιπλέον για όσους διαθέτουν κινητό τηλέφωνο, θα μπορούν να ενσωματώνουν τη νέα προσφορά στο υφιστάμενο πρόγραμμά τους.


Read more: http://www.neolaia.gr/2012/07/24/diagonismos-fthino-evrozoniko-internet-foitites/#ixzz21q3B6Cdr